У Національному лісотехнічному університеті Львова відбудеться другий тур виборів ректора. Оновлено

3726 0
До другого туру вийшли Володимир Холявка та Руслан Гречаник.
фото: вікіпедія

фото: вікіпедія

Сьогодні, 17 лютого, відбувся перший тур виборів ректора Національного лісотехнічного університету України. Відповідно до результатів, до другого туру проходить декан факультету туризму Львівського державного університету фізичної культури ім. Івана Боберського Володимир Холявка та керівник департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Руслан Гречаник.

На посаду керівника університету претендували шестеро осіб, голосування проводили на двох виборчих дільницях – у «Технологічному коледжі» на вулиці Пулюя, а також у Хусті, де голосують працівники Закарпатського лісотехнічного фахового коледжу. 

Так, за підсумками результатів, у першому етапі виборів перемагає Володимир Холявка. 

Tvoemisto.tv приносить вибачення за те, що не врахували під час публікації результатів виборів у Закарпатському лісотехнічному коледжі і зазначили про перемогу Руслана Гречаника у першому турі виборів на посаду ректора. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!