СБУ отримала докази, що росія сама обстріляла селище у Брянській області

2130 0
Очевидно, Кремлю байдуже не лише на своїх військових, а й на цивільних росіян, які також постраждали від обстрілу військ рф.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Російська федерація сама обстріляла селище Клімово у Брянській області, хоча звинуватила у цьому Україну. Це підтверджують перехоплення телефонних розмов окупантів, які є у розпорядженні СБУ, повідомляє відомство.

«Це наші херачать», – пояснює своїй дружині російський загарбник, який зараз перебуває у Донецькій області.

Читайте також: Росіяни обіцяють українським дітям гроші за розвідку

На запитання жінки «Навіщо так робити?» відповідає: «Так треба. Так роблять тому, що типу хохли провокують. І ось тому влучають».

Як зазначає СБУ, очевидно, що Кремлю байдуже не лише на своїх військових, а й на цивільних росіян, які теж постраждали від обстрілу військ рф. У телефонній розмові російський окупант також зазначив, що таке ж відбувалося під час Чеченської війни.

«Квартири підривали у Москві, типу, що це терористи. Насправді, це ФСБшники. Просто зараз вони (Україна – ред.) ніяк не могли дострілювати з такої відстані до Клімово», – додає окупант.

Читайте також: Росія готує масштабну провокацію в Маріуполі, щоб звинуватити у ній Україну

Він говорить, що після такого вирішив написати відмову від наступної участі в бойових діях на території України. Як мінімум, це підвищить його шанси на виживання, якщо потім не обстріляють свої ж.

Нагадаємо, що ФСБ рф повідомила, що 14 квітня з боку України обстрілили прикордонний пункт пропуску в Брянській області, внаслідок обстрілу якого пошкодило два автомобілі, ніхто не постраждав. Уже до обіду свідчення змінилися – виявилося, що обстріляні «два житлові будинки» у селищі Клімово. Росіяни заявили, що постраждали семеро людей, у тому числі «вагітна жінка та дитина». Центр протидії дезінформації при РНБО України пояснив, що спецслужби росії розпочали реалізацію плану з проведення терактів на своїй території для нагнітання антиукраїнської істерії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!