Політична реклама

Швидке зростання біснесу - ризик стрімкого банкрутства. Поради бізнесменам.

1313 0
Непросто стримуватись, коли всі інвестують і розширюють бізнес. На що в першу чергу потрібно звертати увагу бізнесменам, щоб уникнути банкрутства - читайте у наступних порадах.

До прикладу, австралійській компанії Fortescue Metals Group, успіх якої пояснювався недавнім бумом на сировинному ринку, довелося кардинально переглянути свої великомасштабні плани у бік зменшення внаслідок падіння цін на залізну руду.

Кілька порад, щоб уникнути подібної неприємної ситуації:

1. Визначте ваші дійсні операційні витрати і як вони впливають на зростання вашого бізнесу. Занадто швидке розширення може негативно відбитися на прибутку, так як під час зростання компанія йде на будь-які витрати, щоб задовольнити клієнта.

2. Тримайте під контролем свій чистий оборотний капітал, знайте, скільки готівки вашій фірмі необхідно на щоденне функціонування.

3. Не надто довіряйте цифрам. Не розглядайте звіт про доходи і видатки як головний індикатор здоров'я компанії.

Не кожна компанія може передбачати наступну фінансову кризу або передбачити кінець буму на сировинному ринку за кілька років. Однак кожен бізнес повинен бути готовий до різкого погіршення ситуації навіть тоді, коли справи йдуть відмінно.

Джерело: ВКурсе

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!