Собака-усміхака і його друзі. Чотирилапі шукають домівку

1928 0
ЛКП «Лев» працює щодня з 8:00 до 20:00.
Фото: ЛКП"Лев"

Фото: ЛКП"Лев"

У Львівському комунальному підприємстві «Лев», що на вул. Промисловій, 56 є семеро чудових собак, які чекають на свою родину, друга, на турботу і любов.

Пам'ятаєте казки з дитинства, де в кінці всі знаходили своє щастя? От і ці красунчики вірять, що знайдуть свою людину.

Честер, 6 років. Місце відлову: вул. Грунтова. Уявіть собі на хвилину життя в промзоні. Небезпека на кожному кроці, зграї інших собак, які зовсім тобі не раді та безвихідь, від якої немає порятунку. Уявили? А от Честер – це пережив. Тепер ви розумієте, чому йому не можна туди повертатися? Дуже добрий собака, від якого віє теплом. От тільки поки що він немає кому його дарувати.

Філіп, 3 роки. Місце відлову: Брюховичі. Справжній принц. Його манерам та шарму позаздрив би й сам герцог Единбурзький. Йому пасуватиме затишний замок з власним подвір’ям, м’якеньке крісло, аби відчував себе справді королівським собакою.

Пріма, 3 роки. Місце відлову: вул.Пильникарська. Хто сказав, що собаки не вміють посміхатись? А співати? Пріма з легкістю б виконувала перші партії у Віденській опері. Але наразі збирає аншлаги на ЛКП «Лев».

Айріс, 1 рік. Місце відлову: вул. Грунтова. Солодка, як іриска. Має кумедного довгого носа, але зовсім не лізе в чужі справи. Життя на вулиці було у неї зовсім не мед – тинялась вулицями Сихова. Хоча заслуговує на щоденні обійми.

Макаронка, 4 роки. Місце відлову: вул.Грунтова. Ні, вона не любить макаронів. Віддає перевагу корму, обіймам і довгим прогулянкам. Їй би більше пасувало ім’я Кульбабка, бо така ж біленька і пухнаста. Але то вже її нові люди назвуть як пасує.

Фанта, 2 роки. Місце відлову: вул.Шевченка. Не дивіться, що на фото у неї сумні очі. Насправді вона яскрава, як апельсиновий напій Fanta - нестримна, позитивна та фанова. А ті, хто обере цю дівчинку собі у подруги наповнить свій світ барвами й не знатиме нудьги ніколи. 

Мері, 7 місяців. Місце відлову: вул.Варшавська. Маленька дівчинка, яка не дивлячись на свій вік, дуже розважлива та самостійна. Тож запросто могла бути справжньою Мері Поппінс для малечі.

Підприємтво працює щодня з 8:00 до 20:00 на вулиці Промисловій, 56. Телефон: 068 53-54-545 або 032-252-30-41.

Фото Ірини Шелест

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!