Політична реклама

Сьогодні - перший матч чвертьфіналу Євро-2012. Трансляція - на телеканалах "Україна" і "Футбол"

1888 0
Сьогодні, 21 червня відбудеться перший чвертьфінальний поєдинок чемпіонату Європи з футболу. У Варшаві зустрінуться національні команди Чехії і Португалії.

Чехи посіли перше місце в групі А, змагання в якій вони розпочали з розгромної поразки 1:4 від росіян. Згодом команда Чехії переграла чемпіонів Європи 2004 року греків і господарів турніру поляків - повідомляє Радіо Свобода.

Збірна Португалії, яка виступала в групі В, в першому матчі також поступилася. Сильнішою за португальців виявилася команда Німеччини. У двох наступних зустрічах португальці виграли у збірних Данії і Нідерландів.

Фаворитом чвертьфінального поєдинку називають португальців. Британська букмекерська контора William Hill приймає ставки на перемогу цієї команди з коефіцієнтом 1,73. Це означає, що в разі виграшу команди Португалії люди, які поставлять на це, отримають по 73 фунти винагороди на кожні поставлені 100 фунтів. Менш імовірною фахівці вважають нічию (коефіцієнт 3,30), ще більш нереальною – перемогу чехів (5,50).

Початок сьогоднішнього матчу - о 21.45. Пряма трансляція - на телеканалах "Україна", "Футбол".


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!