Сьогодні львівські депутати розглядатимуть нову структуру виконавчих органів. Обіцяють оптимізацію

1711 0
Тvoemisto.tv о 10.00 год. транслюватиме сесію на своїх ресурсах.
Фото:пресслужба ЛМР, Роман Балук

Фото:пресслужба ЛМР, Роман Балук

Сьогодні, 4 лютого, відбудеться пленарне засідання сесії Львівської міськради, на ньому депутати розглянуть питання про нову структуру міської ради та склад виконавчого комітету.

Читайте також: У Львові прийняли бюджет на 2021 рік

Упродовж учорашнього дня депутати і міський голова Львова Андрій Садовий вели перемовини про оптимізацію штату Львівської міської ради. Як результат, міський голова погодився зменшити кількість своїх заступників із семи до п'яти.

Відповідно, Андрій Садовий хоче залишити заступниками Андрія Москаленка, Ірину Маруняк, Галину Слічну, Любомира Зубача та Сергія Кіраля.

Натомість підуть із посади заступник з питань безпеки міста Сергій Бабак та заступник міського голови з фінансово-економічних питань Геннадій Васьків.

При цьому Андрій Москаленко складе мандат депутата Львівської міськради, щоби залишитися заступником міського голови та членом виконкому. 

Тvoemisto.tv транслюватиме сесію Львівської міськради на своїх ресурсах. Початок о 10.00 год.

Порядок денний пленарного засідання 04.02.2021

 

 

 

 

 

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!