Сьогодні до Львова везтимуть ялинку. Де перекриватимуть рух?

1588 0
Головну ялинку міста доставлять сьогодні, 12 грудня, ввечері орієнтовно після 20:00 з Дрогобицького лісгоспу (Бориславське лісництво). За інформацією ЛКП «Зелений Львів», висота дерева сягатиме приблизно 17-20 метрів.
Фото: monolittour.lviv.ua

Фото: monolittour.lviv.ua

«Машина, яка везтиме дерево, по місту курсуватиме по вул.Кульпарківській та Городоцькій, у супроводі екіпажу ДАІ та евакуатора.

У зв’язку з перевезенням новорічної ялинки до центру міста, водіїв просимо не паркувати авто вздовж зазначених вулиць. Припарковані автомобілі, що заважатимуть проїзду машини з ялинкою, будуть евакуйовані на арешт-майданчик», - цитує начальника управління транспорту та зв’язку Віктора Щира прес-служба Львівської міськради.

Читайте також: 5 фактів про цьогорічну святкову ялинку у Львові

Ялинку прикрасять іграшками, які розмалювали учні львівських шкіл та художньої школи імені Олекси Новаківського. Окрім цього будуть використані дерев’яні іграшки, які традиційно виготовлені яворівськими майстрами. Підсвічуватимуть ялинку синьо-жовтими кольорами.

Нагадаємо, що відкриття ялинки відбудеться, традиційно 19 грудня о 17.00 на проспекті Свободи на площі перед Оперним театром.

 

ТЕГИ: ялинка

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!