Політична реклама

Сьогодні у Львові починають святкувати День міста. Програма

1400 0
У Львові з нагоди Дня міста 8-12 травня мешканців та гостей міста чекатимуть вечірні кінопокази, різноманітні класичні та естрадні концерти, фестивалі та чимало інших інтерактивних забав.

Cвяткування розпочнеться 8 травня вечірнім кінопоказом, - повідомляють організатори. Для відвідувачів облаштують спеціальний кінозал, де під відкритим небом на площі Ринок транслюватимуть романтичні фільми.

9 травня львів’ян та гостей міста чекає «Теноровий зорепад». Звучатимуть арії та дуети з творів європейських та українських композиторів під супровід симфонічного оркестру Львівської опери. Концерт розпочнеться о 18.00 під відкритим небом на головній сцені Дня міста на площі Ринок .

10-11 травня відзначать День батяра у Львові. У цей день усі гості свята зможуть познайомитись зі справжніми батярами, поспівати з ними батярських пісень, навчитись розмовляти батярською гварою та взяти участь у батярських бешкетах і забавах. У рамках цього заходу відкриють «Батярську канцелярію», «Батярський бетонний завод», співатимуть у караоке батярських пісень, пройдуть майстер-класи батярських танців, батярські шаржі, батярський боді-арт та інші. У ці дні також пройде КаверFest, фестиваль, де чисельні кавер-гурти зможуть представити свою майстерність та музичні таланти на розсуд львів’ян та гостей міста. Ще одним сюрпризом стане Байкерський перформанс.

12 травня у Львові вже вдруге відбудеться музично-мистецький «Проект ІВАСЮК». На одній сцені знову об’єднаються естрадно-симфонічний оркестр, хорова капела, естрадні виконавці та підкреслять це все ексклюзивними фото та відео з домашнього архіву родини Івасюка. Пісні Володимира Івасюка прозвучать у виконанні Тараса Чубая, капели «Трембіта», «Піккардійської терції», Оксани Мухи та нових учасників.

8-12 травня в рамках VI Дня батяра у Львові пройде Чемпіонат львівських кнайп. Львів’яни та численні гості міста зможуть взяти участь у пивному турі та скуштувати й оцінити пиво найкращих львівських кнайп. Учасники туру, придбавши кухоль, отримують батярське посвідчення та дегустаційні талони, кожен з яких — це голос за улюблену кнайпу.

Саме з нагоди 757-річчя Львова на площі Ринок відкриють Львівський міський ярмарок та Львівську пошту «From Lviv with Love» («Зі Львова з любов’ю»).

Прграма святкувань

8-12 травня
3 14.00 — 22.00
(північна сторона площі Ринок)

8 травня – Вечірні Кінопокази.
9 травня – Класичний концерт «Теноровий зорепад».
10-11 травня – День батяра у Львові, Чемпіонат львівських кнайп, конкурс кавер-гуртів КаверFest, Байкерський перформанс.
12 травня – Музично-мистецький «Проект ІВАСЮК».
8-12 травня – Львівська пошта «From Lviv with Love», Чемпіонат львівських кнайп, Львівський міський ярмарок та інші інтерактивні забави.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!