Сьогодні відбудеться ювілейний матч львівського «Руху» в УПЛ

1044 0
Команда зіграє проти «Колоса» у Ковалівці.
Фото:УПЛ

Фото:УПЛ

Сьогодні гра в Ковалівці стане для львівського «Руху» 30-ою ювілейною в Українській Прем’єр-лізі, повідомляють у пресслужбі команди. 

Читайте також: Львівський футбольний клуб «Карпати» переміг АФСК «Київ»

«Рух» зіграє з командою «Колос»,єдиною в цьому сезоні з команд УПЛ, яка ще не пропускала голів у свої ворота. Гра відбудеться сьогодні 0 17.00 годині. 

У гостьових поєдинках «Рух» не перемагає уже впродовж 4-ох матчів поспіль (2 нічиї та 2 поразки), при цьому щоразу пропускаючи голи - 6. 

Востаннє львів’яни перемогли 23 квітня - у грі з «Маріуполем». 

Загалом між «Колосом» і «Рухом» було шість поєдинків,   в яких обидві команди отримали по три перемоги. 

Остання зустріч у Ковалівці завершилась на користь «жовто-чорних» – відбитий пенальті Мисаком та гол Кухаревича під завісу гри принесли «Руху» перемогу з рахунком 2:1, яка стала для нашого клубу першою виїзною в УПЛ, зазначають у пресслужбі. 

Нагадаємо, що вчора, 14 серпня, львівські «Карпати» здобули перемогу під час матчу з АФСК «Київ». Рахунок склав 2:1. Відтак, ФК «Карпати» здобули третю поспіль перемогу в Другій лізі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!