Хто очолить нову поліцію Львова? 5 фактів про керівника. Відео

5696 0
Цієї неділі, 23 серпня, о 10.00 годині, у День державного прапора, 600 нових поліцейських вийдуть на патрулювання міста. Сьогодні стало відомо, хто саме очолить новостворену патрульну поліцію Львова.

Про це на своїй facebook-сторінці написав міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. Міністр представив очільника новоствореної львівської поліції.

1. Главою патрульної поліції Львова Арсен Аваков призначив 26-річного молодшого сержанта Юрія Зозулю.

2. Зараз Юрій Зозуля – заступник командира третього батальйону Головного управління патрульної поліції Києва. Саме його міністр вважає одним із найкращих патрульних столиці та достойним очолити відомство у нашому місті.

3. «Із першого до останнього – на Майдані, активний учасник Революції Гідності. Навчається у Національній академії внутрішніх справ, іспитами підтверджує освіту, яку отримав в одному з польських вузів. До свого приходу в патрульну поліцію Юрій Зозуля встиг попрацювати у фінансовій сфері. Уміє оперативно приймати рішення у складних ситуаціях», – характеризує нового керівника Арсен Аваков.

Читайте також: Що буде можна і не можна новим патрульним? Інфографіка

4. За час роботи у столичному підрозділі Юрій Зозуля відзначився у кількох випадках, коли було складено адміністративні протоколи на VIP-осіб. Зокрема, на народного депутата Сергія Мельничука за ст. 126 КУпАП «Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування» та на Григорія Суркіса, віце-президента УЄФА за ст. 122-5 КУпАП «Порушення порядку встановлення і використання спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв».

5. «Це класно і правильно – використовувати можливості, які дає життя, тим паче – кардинально щось змінювати у житті країни. Не підведу!» – так, за словами міністра, відреагував Юрій Зозуля на своє нове призначення.

 

Нагадаємо, раніше повідомляли, що нові патрульні з'являться на вулицях Львова 21 серпня.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!