Студенти у Львові можуть взяти участь у проєкті та запустити власну справу. Що відомо

845 0
Участь у проєкті безкоштовна.
фото умовне

фото умовне

У Львові відбудеться проєкт, де студентів закладів вищої освіти та учнів закладів професійно-технічної освіти чекають навчання під керівництвом Центру підтримки підприємництва ЛМР, а також менторська підтримка, ідеатони та можливість залучити перше фінансування для створення власної мануфактури. Початок проєкту – 29 травня. Про це повідомили у ЛМР. 

Участь у проєкті безкоштовна. Охочим долучитися потрібно заповнити анкету за посиланням. Реєстрація триває до 20 травня.

За результатами реєстрації, 200 молодих людей буде запрошено долучитися до програми: пройти навчання та ідеатон, на якому найкращі команди виграють фінансування на запуск своєї бізнес-ідеї.

Учасників чекає навчальний інтенсив впродовж двох місяців літа. Формат передбачає три навчальні модулі: «Від ідеї до стратегії», «Від стратегії до впровадження» та «Маркетингова стратегія та комунікації». Програма збагатить учасників/-ць знаннями та інструментами, необхідними для досягнення успіху у втіленні творчих та інноваційних ідей.

Наступним, після навчального етапу, буде триденний Ідеатон. На ідеатоні команди разом із менторами та менторками розроблять концепцію свого бізнесу, обговорять проблеми та шляхи вирішення, складуть карту реалізації проєкту. Наприкінці ідеатону команди, разом зі своїми менторами/-ками, протягом двох місяців працюватимуть над підготовкою та доопрацюванням своїх бізнес-планів. Під час менторства команди мають можливість отримати додаткові консультації щодо маркетингу, комунікації, правових аспектів тощо.

Команди презентують свої бізнес-плани на пітчингу перед компетентним журі. За його результатами журі обере 12 команд — тих, хто пропрацював свої бізнес-ідеї найкраще, які, у свою чергу, отримають фінансування у розмірі до 7 000 доларів США на розвиток власного бізнесу на базі свого закладу освіти.

«Цей проєкт націлений створити молодіжні підприємства! Ми говоримо не просто про статистику, а про реальні дії у розвитку економіки України. Студенти ЗВО та учні профтехосвітніх закладів як ніколи можуть бути залучені до формування нового обличчя нашої країни», – каже Микита Фісенко, головний координатор проєкту «Молофактури», проєктний менеджер МолоДвіжЦентру із мережі ТВОРИ!.

Контактна особа: Сомар Юліана +380967775289, [email protected]

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!