Ситуація на дорогах Львівщини. Наслідки сильного снігопаду ліквідували

1710 0
Через снігопад на дорогах Львівщини машини витягали із кюветів.
фото: прес-служба ЛОДА

фото: прес-служба ЛОДА

Учора ввечері дороги Львівщини засипало сильним снігом, унаслідок чого служби з надзвичайних ситуацій витягали із кюветів вантажівки.

«Наразі траса повністю проїзна. З учорашнього вечора там чергують служби Автодору. Також чергують підрозділи МНС, оскільки учора через погодні умови багато вантажних автомобілів не могли подолати підйоми, тому наша техніка їх витягувала», – повідомив у коментарі Tvoemisto.tv речник ГУ ДСНС Львівщини Віталій Туровцев.

Читайте також: На Львівщині наступного року відремонтують дороги майже на 300 млн гривень

За інформацією департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА, станом на ранок 10-го грудня на автотрасах Львівщини працювали 120 одиниць снігоочисної техніки, на посипання витратили 1039,1 т піскосуміші, а для прибирання задіяний 191 робітник.

Попри те, що ситуація на дорогах покращилася, водіїв просять бути обережними під час кермування авто, дотримуватися правил дорожнього руху, або уникати далеких подорожей на період погіршення погоди.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!