«Тамплієри» Жадана зазвучать в аудікнизі голосами Карпи та Чубая

2530 0
Вірші зі збірки «Тамплієри» для аудіозбірника записав сам Жадан, а також Сергій Михалок, Остап Ступка, Олексій Горбунов, Фоззі, Ірена Карпа, Сашко Положинський, Каша Сальцова, Дмитро Ярошенко, Анджеліка Рудницька й Тарас Чубай. Робота над ним тривала 4 місяці.
фото: life.pravda.com.ua

фото: life.pravda.com.ua

Режисером аудіокниги став Ярослав Лодигін. «Це не просто «виразне читання віршів». Тут немає жодної зайвої секунди, жодного випадкового звуку. Це нагадує мені ті радіопостановки, казки на вінілі, які ми слухали в дитинстві. «Тамплієри» для мене теж в деякій мірі казка, але доволі сумна. Це подорож по уявній землі, яка дуже нагадує Донбас, Азов, Харків, Київ – нашу країну, але у стані раптового Середньовіччя. Це аудіофільм, який треба слухати дуже уважно», – розповів він.

Читайте також: В Україні знімуть фільм за романом Сергія Жадана

Книга найдійде в електронний продаж у лютому. Придбати її можна буде і на CD-диску. Також планується лімітований випуск вінілів. Благодійний фонд Сергія Жадана  увесь прибуток від продажів дисків та електронних копій віддасть дітям загиблих військових.

«Для мене кожна нова книга віршів – це така собі антологія різних голосів, різних інтонацій. Я їх особисто завжди чую. Але страшенно цікаво, як їх чують усі інші. Тому вся ця ідея – неймовірне зібрання різних голосів. Сильних, зворушливих, веселих і печальних. Сподіваюсь, вірші в їхньому виконанні багато кому додадуть сил та упевненості. Адже поезія і створена для того, аби додавати нам сил та впевненості», – вважає Сергій Жадан».

Джерело: life.pravda.com.ua.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!