Театр імені Лесі Українки запрошує львів’ян на спільну толоку

2159 0
У суботу, 17 жовтня, розпочнеться процес ревіталізації Театру імені Лесі Українки у Львові. Учасники толоки «Приходь, я жду», названої за уривком із твору Лесі Українки «Кам’яний господар», допоможуть пристосувати локацію театру до проведення мистецької резиденції (Lesia Art Residence) та майбутніх культурних події. Про це інформує адміністрація театру.

У суботу буде можливість познайомитися з новою командою театру, працівниками та акторами. У рамках акції відбудеться перша зустріч з потенційними учасниками АРТ-резиденції на території Театру, – інформують організатори акції і кажуть, що бонусом для учасників толоки буде теплий чай та смаколики. Необхідними матеріалами теж забезпечує адміністрація театру.

Програма акції:

11:30 – збір художників біля Камерної сцени;

11:45 – початок екскурсії для потенційних учасників Lesia Art Residence;

12:00 – збір усіх охочих біля воріт у подвір’я (вхід на Камерну сцену);

12:30 – 17:00 – робота на локаціях: камерна сцена, столярня, приміщення з декораціями, підвал, брама, подвір’я;

14:30 – 15:00 – каваперерва;

18:00 – спільне чаювання та спілкування з організаторами, акторами та працівниками театру;

19:00 – для учасників акції та друзів відбудеться показ вистави «Перетворення» за твором Франца Кафки (постановка Артема Вусика).

Деталі: [email protected], або за тел. 0964464299 (Олександра)

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!