Телефонні аферисти у Львові: підприємців просять бути обачними

2952 0
Львів’ян закликають бути обачними, адже у місті почастішали випадки виманювання грошей через телефонні дзвінки. Шахраї представляються податківцями.

З початку вересня мають місце непоодинокі випадки вимагання невідомими особами грошових коштів від суб’єктів підприємницької діяльності (СПД) Львова та Львівської області. На початку цього тижня охочі нажитися чужим коштом знову почали тероризувати посадових осіб СПД з попередженням про внесення їхнього підприємства у графік перевірок. Вони, начебто від імені начальників державних податкових інспекцій, пропонують за грошову винагороду уникнути цих «незручностей», а для цього потрібно перерахувати грошові кошти на банківські картки в сумі 6 тис. гривень. Якщо підприємець погоджується, то банківські реквізити надсилаються смс-повідомленням.

Читайте також: Які види шахрайства найпоширеніші у Львові: 8 прикладів

ДФС Львівщини закликає львів’ян: «Просимо вас, бути максимально обережними та не піддаватися на подібного роду провокації. Якщо ж траплятимуться (чи були) такого роду телефонні дзвінки, не замовчуйте факти, повідомляйте у відділ внутрішньої безпеки УВБ ГУ ДФС у Львівській області за адресою: м. Львів, вул. Стрийська, 35, телефони (032) 297-39-56, 297-36-09».

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!