ТОП-10 пропозицій серпня: гранти, стажування, подорожі

4025 0
Двотижнева поїздка на Балкани за найкращий тревел-блог, гранти на дослідження у Німеччині, стипендія у Пекінському університеті та багато інших не менш цікавих пропозицій серпня. Пропонуємо добірку грантів останнього місяця літа.
Фото: rada.cherkassy.ua, master.n-s.club, mnk.org.ua, wcu-network.org.ua

Фото: rada.cherkassy.ua, master.n-s.club, mnk.org.ua, wcu-network.org.ua

Гранти на дослідження у Німеччині

The Graduate School for East and Southeast European Studies у Німеччині запрошує студентів-магістрантів на дослідницьку практику у сфері соціальних і політичних змін, міжкультурних зв’язків, інфраструктури та міграції. Для участі слід подати короткий опис свого дослідження. Обов’язкова вимога – знання англійської та німецької.

Грант: щомісячна стипендія €1365, а також покриття витрат на дорогу.
Дедлайн: 15 серпня.

Стипендії на навчання у Китаї

Стипендіальна програма Schwarzman Scholars передбачає навчання на магістратурі протягом одного року в Університеті Циньхуа в Китаї. Спеціальності, на які поширюється стипендія: публічне адміністрування, міжнародні відносини, економіка та бізнес.

Грант: покриття витрат на навчання, проживання і харчування, тревел-грант, кошти на купівлю підручників та ноутбука (за потреби), освітня подорож країною, персональна стипендія у розмірі $3500.
Дедлайн: 15 вересня.

PhD стипендія у Великобританії

Магістранти, які хочуть провести дослідження у сферах археології, географії та у сфері збереження навколишнього середовища, можуть подаватися на стипендію PhD / асистента викладача в University of Reading у Великобританії. Навчання триватиме 4 роки.

Грант: повне фінансування протягом чотирьох років в якості студента-дослідника на PhD (75% часу), а також у якості помічника викладача (25 % часу).
Дедлайн: 1 серпня.

Грант за відео на тему: To be 20, a part to play and get involved!

Зніми 3-хвилинне відео за сюжетом «To be 20, a part to play and get involved!» та отримай нагороду від Національної агенції у Франції. Автори перших 20 найкращих відео отримають European Youth Card, що дає близько 60 000 знижок по всій Європі (спорт, культура, готелі тощо). Детальніше про вимоги – у відео на сайті конкурсу.

Грант: нагорода.
Дедлайн: 3 вересня.

Travel Photographer of the Year Award

Гранти за найкращі тревел-фотографії у різних категоріях. До участі приймаються фотороботи як професіоналів, так і початківців. Створи акаунт на офіційному сайті конкурсу, оплати участь (8 фунтів) та додавай свої роботи.

Грант: різноманітні призи, головна нагорода – грошовий приз у розмірі 4 000 фунтів.
Дедлайн: 1 жовтня.

Напиши пост в блог та виграй подорож на Балкани

Блогери та тревел-письменники запрошуються до участі у конкурсі текстів про Балкани. Напиши у блозі про культуру, людей, природу Балканів (необмежена тематика) та виграй двотижневу мандрівку у цей регіон.

Грант: поїздка на Балкани.
Дедлайн: 12 серпня.

Стипендія на навчання у Швейцарії

Інститут європейських глобальних досліджень Університету Базеля, Швейцарія, приймає заявки на отримання стипендії (три місяці у навчальному 2017 році, починаючи з осені чи весни) у галузі європейських глобальних досліджень. Апліканти вже повинні мати ступінь доктора наук.

Грант: щомісячна стипендія, оплата проживання.
Дедлайн: 14 серпня.

Гранти на безкоштовне навчання на літніх програмах School of Visual Communication

School of Visual Communication пропонує гранти на навчання для студентів/випускників мистецьких ВНЗ на навчальні курси: «Експериментальний шрифт: нові можливості для дизайну», «Експериментальна практика: робота з вільною композицією», «Практикум з колажу: авторський курс Наталії Синепупова». Подати заявку на навчання можна на будь-яку з трьох програм. Відбір проводять за результатами есе і творчого портфоліо.

Грант: одне безкоштовне місце на навчання та одне місце зі знижкою 50 % для студентів/випускників художніх вишів.
Дедлайн: 4, 11, 14 серпня відповідно.

Конкурс грантів на втілення проекту у сфері змін клімату та енергозбереження

Українська молодіжна кліматична асоціація оголосила конкурс грантів для втілення еко-ідеї. Надішли заявку, відвідай тренінги у вересні та поїдь вивчати найкращі схожі практики до Німеччини. До участі у конкурсі запрошують ініціативні групи та зареєстровані громадські організації із Львівської, Закарпатської, Тернопільської та Чернівецької областей. Пріоритетними вважатимуть проекти, які вирішують актуальні екологічні проблеми та сприяють підвищенню громадської активності.

Грант: €500-1000.
Дедлайн: 15 серпня.

Стипендії на навчання у Пекінському університеті

Пекінський університет пропонує стипендії на всі спеціальності для іноземних громадян. Подаватися можуть бакалаври (починаючи з третього курсу), магістри та аспіранти.

Грант: оплата навчання.
Дедлайн: середина вересня.

 

За матеріалами Studway

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!