Політична реклама

Цієї зими шуби не в моді

2638 0
Більшість світових дизайнерів та стилістів далеко не перший зимовий сезон пропонують вдягатися у красиві вовняні пальто замість хутряних шуб.

Традиційне англійське кашемірове пальто в клітинку – фаворит сезону. Класика не виходить з моди ніколи, тому подібний наряд стане в пригоді наступних декілька сезонів, особливо, якщо він має дуже актуальну зараз довжину міді, розлогий шалевий комір і пояс на талії, - пише "Правда. Життя"

Дизайнерське картате пальто зможе почивати в шафі як вінтажна річ, що послужить в майбутньому не одному поколінню модних пані. Може, саме таке вже чекає у шафці вашої матусі чи тітоньки?

Пальто – найпопулярніший верхній одяг цієї зими. Більшість модних панянок обирає довгечорне пальто. Щороку дизайнери демонструють мало барвистих рішень, тому чорне або сіре пальто складної конструкції – саме те, що і люксові бренди, і мас-маркет пропонують своїм клієнтам щозими.

Чорне вовняне пальто розлогого чи колоноподібного силуету, типу пончо поєднують зі шкіряними вставками, комбінують геометричним печворком з подібних фактур різних кольорових відтінків, тканиною різних малюнків.

Популярне сполучення чистих кольорів в одному строї, в основному, синього, білого, червоного і насиченого зеленого. Те ж стосується інших видів одягу. Прості темні пальта слід розбавляти показними аксесуарами, як то високі шнуровані чоботи, велика добротна сумка або хутряний лисячий комір.

 

Комір чи горжетка з хутра – чи не єдине натуральне хутро, запропоноване модницям до зими. З хутряним коміром класичне пальто набуває вишуканого вигляду. Серед інших хутряних аксесуарів: округлі шапки і шапки-вушанки, сумочки з хутра, і як варіант – хутряного пальто з довговорсової кози. Елітне хутро не потрапило до трендів цієї холодної пори року.

Молодим дівчатам пропонують короткі шубки та жилетки на пальто або комбіновані пальтечка з довгим та злегка кучерявим недорогим овечим хутром. Але справжнє надбання молодіжної моди – короткі штучні шубки з анімалістичним забарвленням під гепарда, рись та інших плямистих тваринок. Такі є серед пропозицій чи не кожного доступного бренду.

Тим же, хто звик до дублянок, не варто забувати про улюблене пальто або курточку з виворітки – вони і досі будуть актуальними. Так само як двобортні пальта і тренчі з цупкої вовни у стилі мілітарі: з погонами, патами і масивними відстрочками, підперезані шкіряними ременями. Кольори відповідні: зелені, болотяні, хакі й камуфляжі з використанням притаманних стилю силуетів: воєнізовані бушлати, двобортні пальто з кокардами на металевих ґудзиках в поєднанні з високими черевиками та шкіряними аксесуарами.

 

Але наймоднішою обновкою до прохолодної пори року стане кейп – пальто-накидка типу пончо з прорізами для рук. Нове слово в лексиконі модниці об’єднує в собі багато різновидів новомодного виду одягу – це й прості накидки з отворами для рук, широкі та довгі плащеподібні накидки, кейпи строгого пальтового крою з оформленими прорізями по лінії талії, кейпи на запáх і зі строгими двобортними класичними застібками, розмаїттям комірів та варіантів оформлення отворів для рук. 

Кейп, як привід заявити про себе як про стильну сучасну модницю, пропонують носити на светри і навіть легкі пальтечка, комбінуючи з брюками або короткими спідницями та масивними чоботами, зручними сумочками через плече або невеликими з короткими ручками, оскільки великі сумки в такому вбранні носити не зручно.

Зрештою, можна порадувати тих, хто полюбляє зимові дуті курточки. Стьобані куртки, пальто, жилети, і ті ж таки кейпи серед модних тенденцій. Особливості: популярне діагональне ромбовидне стьобання, а в якості матеріалу підійде майже все – від класичних лискучих болоневих тканин до теплої пухнастої вовни і натуральної шкіри. Для відчайдушних модниць – дутики складного "космічного" крою.

 

Чергова модна новинка сезону – стьобані комбінезони. Це не лижне спортивне екіпірування, як ми звикли про них думати. Дизайнерські комбінезони елегантні, лінії крою та стильові рішення повторюють літні однойменні вбрання з запáхом, точеною посадкою по фігурі.

Треба зауважити: комбінезони пасують далеко не всім! Від такої обновки варто утриматись низеньким дівчатам, пишним дамам та жінкам з показними стегнами. За нестримного бажання похизуватися у стильній обновці слід зупинити вибір на витончених, скроєних точно по фігурі комбінезонах з розширеними знизу холошами. Рятують стрілки на штанинах, вертикальний рисунок, правильні кольорові комбінації.

Точно не варто звертати увагу на безформенні мішкоподібні комбінезони: вони вже не на часі, та й пасують виключно худющим дівчатам.

 

Не в моді цієї зими:

- шуби з дорогого хутра і довгі шуби

- хутряні гламурні жилетки

- приталені силуети ділових костюмів

- повсякденні робочі ансамблі без блискучих вкраплень

- короткі вузькі спідниці

- джинсові строї

- уггі та валянки


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!