Політична реклама

Туристи зможуть прати речі у похідних умовах

1698 0
Австралійська компанія Scrubba розробила унікальну новинку Wash Bag, яка дозволяє туристам швидко і легко прати одяг у похідних умовах.

Новинка є торбою з запатентованого легкого і міцного матеріалу, яка в складеному вигляді поміщається в кишеню куртки, повідомляє Високий Замок із посиланням на korrespondent.net. 

Щоб випрати одразу кілька речей, їх можна просто покласти у сумку, додати пару літрів води і невелику кількість мила, закрити її, а потім потрясти вміст від 30 секунд до трьох хвилин - в залежності від того, наскільки брудний одяг всередині. Невеликі гранули, яким покрита внутрішня поверхня "пральної торби",прискорюють процес чищення.

За наявності невеликої кількості мила за три хвилини речі можна випрати з тією ж ефективністю, що і в звичайній пральній машині, - запевняють розробники. Ресурс сумки - кілька сотень заходів прання. Одне обмеження: в Wash Bag не дозволено прати речі з блискавками, оскільки вони можуть пошкодити її внутрішню поверхню.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!