Тимчасовий кабінет освідування водіїв у Львові можуть відкрити впродовж місяця

2611 0
Цим питанням займається департамент охорони здоров’я та штатний радник голови ЛОДА.
фото: ogo.ua

фото: ogo.ua

У Львові планують відновити роботу кабінету огляду водіїв на стан алкогольного та наркотичного сп'яніння. Про це під час відкритого інтерв’ю Tvoemisto.tv у межах проєкту «Реформи без ілюзій» повідомив очільник ЛОДА Маркіян Мальський.

«Цим питанням я доручив займатися як департаменту охорони здоров’я, так і штатному раднику, і ми щотижня обговорюємо результати роботи. Я не бачу іншого виходу, аніж відновити ті кабінети, які були у Львові. Розумію, що департамент переслідував благу ціль, але закриття цих кабінетів, як на мене, було неправильним рішенням», – каже він.

Читайте також: Львів'ян просять відновити роботу кабінету освідування водіїв

За його словами, тимчасовий кабінет, який існував раніше, планують відкрити впродовж місяця. Іншого виходу з цієї ситуації у ЛОДА не бачать.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!