У червні працюючі пенсіонери отримають перераховані пенсії

2783 0
Розмір збільшення пенсій залежить від тривалості стажу та заробітної плати.
Фото: gettyimages.com

Фото: gettyimages.com

У червні працюючі пенсіонери разом із підвищенням пенсій за місяць отримають доплату до попередніх виплат за квітень і травень. Про це йдеться на Урядовому порталі.

Читайте також: У Львові затримують виплати соціальних допомог. З чим це пов’язано

Разом із підвищенням пенсій за червень включає доплату до більш ранніх виплачених пенсій за квітень і травень.

Перерахунок проведуть тим працюючим пенсіонерам, якою пенсія була призначена або вже перерахована два роки тому, тобто до 1 квітня 2020 року.

Перерахунок працює автоматично на базі страхової звітності роботодавців про стаж та заробітну плату. Для тих працюючих пенсіонерів, пенсії яких виплачуються в мінімальному розмірі, додаткові перерахунки будуть проведені з 1 липня.

Читайте також: Як отримати пенсії та виплати під час війни. Пояснення

Розмір збільшення пенсій для кожного пенсіонера залежить від тривалості стажу та заробітної плати (доходу), з якого обчислюється пенсія.

Нагадаємо, що з 1 березня понад 10 мільйонів українців отримують підвищені пенсії. Середній розмір підвищення 260 грн, найменший – 100 грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!