У Чорному морі збільшилася кількість кораблів із ракетами «Калібр»

1583 0
Зараз у Чорному морі базуються вісім кораблів, це п'ять ракетних суден і два підводні човни, разом із ними є ще один великий десантний корабель.
Фото: ua.news

Фото: ua.news

У Чорному морі збільшилася кількість російських кораблів, за допомогою яких роосійські окупанти завдають ударів по території України, на їхньому борту розташовані крилаті ракети «Калібр». Про це повідомляє оперативне командування «Південь».

Читайте також: «Нам потрібна модель ЗСУ, де служать абсолютно всі», – військовий експерт

Зараз у Чорному морі базуються вісім кораблів. Це п'ять ракетних суден і два підводні човни, разом із ними є ще один великий десантний корабель.

«Корабельне угруповання Чорноморського флоту збільшилося — зараз це 5 ракетних кораблів і 2 підводні човни, що несуть разом 48 «Калібрів», разом із ними 1 великий десантний корабель. А отже, загроза ракетних атак залишається, морська десантна операція — малоймовірна, але не скасована», — заявив спікер Владислав Назаров.

Читайте також: Українські військові розпочали навчання у Великій Британії

Нагадаємо, за минулу добу країна-агресор втратила близько 150 військових, 8 ББМ, 3 артилерійські системи та 3 БПЛА.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!