У Херсоні російські окупанти захопили будівлю міськради

1162 0
Із будівлі Херсонської міської ради зняли прапор України.
Фото: uk.wikipedia.org

Фото: uk.wikipedia.org

У тимчасово окупованому Херсоні російські загарбники захопили будівлю міської ради. Окупанти наказали місцевим посадовцям віддати їм ключі та покинути приміщення міськради. Про це повідомляє УП.

«Військові рф захопили будівлю Херсонської міської ради й почали там хазяйнувати», – йдеться у повідомленні.

Із будівлі Херсонської міської ради зняли прапор України. Військові рф відібрали в охорони ключі від будівлі й намагалися дізнатися, о котрій годині зазвичай починається робочий день. Меру та співробітникам міськради дали можливість поїхати додому. Наразі невідомо, для чого окупантам приміщення органу місцевого самоврядування.

Читайте також: Біля Маріуполя зафіксували 300-метрову братську могилу

Із вівторка, 26 квітня, міськрада не працюватиме, оскільки всі приміщення тимчасово контролюються російськими загарбниками.

Нагадаємо також, що у російській армії назвали завданням російських військ на «другій фазі спецоперації» встановлення «повного контролю над Донбасом та Південною Україною». Контроль Донбасу дозволить створити сухопутний коридор в Крим, а над Півднем – мати вихід у Придністров'я.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!