У кінотеатрах Львова показуватимуть мультики для найменших. Оновлено

6020 0
У Львові мають намір запровадити кінопокази для найменших, які є доволі популярними у Німеччині. Перші сеанси вже заплановано на середу, 30 листопада.
фото: rt.com

фото: rt.com

Як розповіла Tvoemisto.tv директорка кінотеатрів «Планета Кіно» у місті Львів Оксана Хвальова, зважаючи на відгуки відвідувачів, вирішили зробити експеримент й адаптувати для найменших глядачів та їх батьків один із мультфільмів, що є у прокаті.

«Ми не ставимо вікових обмежень, залишаємо це на розсуд батьків. Якщо вони вирішили привчати дітей до мультиків, то можуть робити це в кінотеатрі. Під час сеансу ми не вимикатимемо світло і вдвічі зменшимо гучність. Дитина матиме змогу як дивитися на екран, так і бавитися»,  – каже Оксана Хвальова.

Відтак у середу, 30 листопада, о 10:00 та о 14:30 у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis (смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30), для найменших відвідувачів та їхніх батьків покажуть мультик «Велика втеча» у 2D форматі. Вартість квитка – звичайна. Для малюків до 6-ти років квиток не потрібен.

Читайте також: Театр на Сихові запрошує маленьких львів'ян на зимову казку

За словами директорки кінотеатрів «Планета Кіно», єдине, що варто пам'ятати батькам під час подібних кіносеансів, «потрібно дивитися за дитиною більше, ніж за мультиком». Також Оксана Хвальова додала, що подібні кінопокази планують запровадити на постійній основі.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!