На Львівщині відкриють асфальтний завод

2174 0
Його потужності зосереджуватимуться на території комбінату будівельних матеріалів, що у місті Миколаїв. Будівництво заводу хочуть завершити на початку квітня цього року.
фото (ілюстративне): benninghoven.su

фото (ілюстративне): benninghoven.su

Про це говорили на зустрічі голова Львівської ОДА Олег Синютка із представником азербайджанської компанії «Alov», яка реалізовує цей проект.

Читайте також: Три заводи, які на Львівщині планують збудувати європейці 

Інвестор запевнив очільника Львівщини, що новий завод матиме найсучасніше обладнання і техніку для виготовлення та укладання асфальту. Відтак компанія «Alov» зможе створити хорошу конкуренцію іншим монополістам на ринку. Потужність заводу – близько 160 тонн асфальту за годину. На його будівництво залучено близько 10 мільйонів євро, інформують у прес-службі Львівської облдержадміністрації. 

Читайте також: Бояться, але приходять: чим Львівщина приваблює інвесторів 

Нагадаємо, у квітні 2017-го року поблизу Львова також розпочнуть будувати індустріальний парк із логістичним центром.

Опублікувала Марічка Мишок

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!