У Києві пролунали вибухи, є влучання у житлові будинки. Оновлено

1010 0
Кілька ракет над Києвом збила ППО.
Фото умовне

Фото умовне

У Києві під час повітряної тривоги 15 листопада пролунали звуки вибухів. За словами мера столиці Віталія Кличка, за попередньою інформацією, в Печерському районі є влучання у два житлові будинки.

Джерело: мер столиці Віталій Кличко, Київська міська військова адміністраціяКиївська ОВА

«Атака на столицю. В Печерському районі влучання, за попередньою інформацією, в два житлових будинки. Кілька ракет збили ППО над Києвом. Медики і рятувальники на місці влучань. Більш детальна інформація згодом», – написав він.

Згодом у коментарі виданню «Суспільне» пресофіцер ДСНС Києва Олександр Макушенко уточнив, що у Печерському районі уламки збитих російських ракет влучили у два житлових будинки. Також падіння уламків зафіксували в Оболонському районі – влучили у закинуті будівлі. 

Водночас у міській військовій адміністрації повідомили, що вдалось збити 4 ракети. Людей закликали не публікувати фото та відео влучань.

На Київщині звуки вибухів було чутно також. Як зазначили у Київській обласній військовій адміністрації, в області працює ППО. Є інформація про збиті об'єкти.

Софія Шавранська


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!