Політична реклама

У львівському театрі для дітей квитки можна буде придбати через інтернет

1337 4
Окрім того, зал Першого українського театру для дітей та юнацтва у Львові театру облаштували кріслами, привезеними з Відня.

Також квитки на вистави відтепер можна буде придбати через інтернет, - інформує Zaxid.net.

Головний режисер, в.о. художнього керівника театру Юрій Мисак відзначив, що з наступного тижня квиток на виставу у дитячий театр можна буде придбати онлайн. Втім, найприємнішим є, власне, облаштування залу новими кріслами, які презентував австрійський магістрат.

Ці крісла раніше стояли у кінотеатрі Відня. Зараз там ведуться перебудови і він перестав функціонувати як кінотеатр. Відтак крісла вирішили передати до Львова, – сказав керівник відділу міжнародних відносин Оскар Вавра.

Начальник управління культури Львівської міської ради Ірина Подоляк зазначила, що крісла не є новими, але вони – значно кращі, ніж ті, що були в театрі впродовж багатьох років.

Окрім того, за словами Надзвичайного та Повноважного Посла Австрійської республіки в Україні Вольфа Дітріха Хайма, в межах співпраці обох країн планують постановку вистав та літературні читання австрійських авторів, перекладених німецькою мовою. Зокрема, Стефана Цвейга та Інґеборґа Бахмана, а також сучасних авторів, таких як Ельфріде Єлінек та Франца Собеля.


Читайте також:
2 Жовтня, 2013 17:04
Віра Купити квитки онлайн на вистави театру для дітей та юнацтва і ознайомитись з репертуаром можна на [***]://ticketcl[***]/?cg=2&
2 Жовтня, 2013 17:03
Віра Купити квитки онлайн на вистави театру для дітей та юнацтва і ознайомитись з репертуаром можна на ticketclub. com. ua
2 Жовтня, 2013 17:01
Віра Купити квитки онлайн на вистави театру для дітей та юнацтва і ознайомитись з репертуаром можна на [***]://ticketcl[***]/?cg=2&
2 Жовтня, 2013 17:00
Ігор А на якому сайті можна купити ці квитки?
Який толк цієї статті, якщо автори не додумались дати посилання, звідки саме можна придбати квитки через інтернет???
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!