У Львові чергова петиція про смуги для руху громадського транспорту набрала пів тисячі голосів

6040 0
Тепер її мають розглянути на сесії міськради Львова.
Фото: Павло Трофімов

Фото: Павло Трофімов

У Львові на сайті електронних петицій до міської влади петиція про компроміс в облаштуванні виділених смуг руху для громадського транспорту набрала 512 голосів.

Читайте також: Водіям таксі дозволили користуватися смугами громадського транспорту

Автор петиції Василь Лозовий пропонує дозволити користуватись приватному транспорту смугами для громадського транспорту у випадку, коли останнього на них немає. Також він пропонує заборонити приватному транспорту зупинятись на смугах громадського транспорту. Для цього, вважає автор петиції, достатньо встановити додаткові дорожні знаки, дотримання вимог яких має контролювати патрульна поліція.

Читайте також: Чи працюють виділені смуги на Чорновола у Львові. Відео з дрона

Нагадаємо, раніше управління транспорту ЛМР подало пропозицію до оновленого ДСТУ про знаки і розмітку, аби дозволити рух смугами громадського транспорту іншим видам транспорту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!