Політична реклама

У Львові дешевшає житлова нерухомість

1610 0
У Львові ціни на житлову нерухомість у травні знизились на 3,58%. Це один з найбільших показників по Україні. До прикладу, ціни на нерухомість у Харкові знизились на 2,67%, а в Донецьку на 3,48%. Щоправда, це стосується в основному цін у доларовому еквіваленті, бо в гривні ціни істотно не змінились.
Фото: portal.lviv.ua

Фото: portal.lviv.ua

Більш істотно знизились ціни у менших містах: у Хмельницькому - 4,35%, Сімферополі - 3,9%, Херсоні - 4,10% та Ужгороді - 4,2%.

Загалом, якщо переглянути динаміку розвитку ринку житлової нерухомості України в травні 2014 року, стане очевидним, що на тлі серйозних економічних і політичних проблем ринок планомірно набирає обертів з поступальним підвищенням кількості угод, пише видання Дело.

Тенденція укладення договорів на ринку вторинного житла у більш низькому ціновому сегменті триває. Найбільша кількість угод купівлі-продажу традиційно зафіксована в коридорі $50-80 тис., а також в середньому ціновому сегменті – $80-95 тис. Катастрофічно падає інтерес на квартири бізнес і преміум класу.

З урахуванням того, що перший транш кредиту МВФ отриманий, надходять гроші і від інших світових фінансових інституцій, курс долара поступово стабілізується, успішно пройшли вибори президента, все це сприяє зниженню продажних ризиків, а також зростанню кількості угод.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!