На бічній Городоцької у Львові побудують спарені котеджі. Візуалізація

3899 0
Висота будинків не має перевищувати 15,7 м.
Фото: ТзОВ «Львів-Буд»

Фото: ТзОВ «Львів-Буд»

На вулиці Самбірській, 5, що є бічною вулиці Городоцької у Львові, побудують зблоковані житлові будинки, натомісь наявні там будинки знесуть. Відповідні умови та обмеження ТзОВ «Львів-Буд» надав виконавчий комітет ЛМР сьогодні, 24 липня.

За словами керівника управління архітектури та урбаністики Антона Коломєйцева, тут планують побудувати чотири зблоковані котеджі.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона садибної забудови. Висота будинків не має перевищувати 15,7 м.

ТзОВ «Львів-Буд», за даними Youcontrol, зареєстроване 2013 року. Офіс розташований у Сколе. Власником фірми є Олександр Дубовик. У Львівському окружному адміністративному суді перебуває справа за позовом цієї компанії про скасування постанови Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю про містобудівні порушення та штраф на 94,5 тис грн.

Візуалізація забудовника


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!