Політична реклама

У Львові на ринках продавали зіпсуті сир, масло та каву

1633 0
На території Львова у складському приміщенні в антисанітарних умовах виявили продукти харчування іноземного походження, які реалізовувалися гуртовим покупцям, а вже звідти потрапляли на львівські ринки.

Під час огляду складських приміщень виявлено та вилучено близько 4-х тонн твердого сиру, 3 тонни масла, 300 кг м'ясних виробів, близько 100 кг кави. Серед виявлених продуктів також згущене молоко, маринована кукурудза, порошок для печива тощо. Здебільшого ці продукти польського та білоруського маркування. Однак, жодних документів (сертифікатів якості, документів про походження) на вказану продукцію у підприємця не було, що свідчить про факт їх незаконного потраплянняна територію України, а також про те, що ці продукти становлять небезпеку для здоров’я громадян при їх вживанні, повідомили Vlaskor.net у секторі взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю ДПА у Львівській області.

Крім цього, винахідливий бізнесмен на ящики із спредом підприємець наклеював етикетки з написом «Масло», і відповідно реалізовував його за значно вищою ціною. 

Орієнтовна вартість вилученої продукції складає близько 500 тис. грн.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!