Політична реклама

У Львові облаштовуватимуть зупинки громадського транспорту

1462 0
Депутати Львівської міської ради під час сесії прийняли ухвалу про впорядкування зупинок громадського транспорту у Львові.

У доповненні до ухвали йдеться про облаштування зупиночних комплексів підвищеного комфорту у кількості 28 штук із дозволом на здійснення діяльності протягом п’яти років.

Зокрема такі комплекси планують облашувати на вулицях: Грінеченка, 2а, Миколайчука (напроти будинку 28), на проспекті Чорновола, 65 (біля Арсену), на Величковського, 2, на Величковського, 40, на Широкій, 94, на Суботівській, 8, на Сяйво, 15, на проспекті Червнової Калини 55, на Хоткевича, 34, на Червоної Калини, 81, на Скрипника, 12, на Червоної Калини, 105, на Червоної Калини, 92, на Антоновича, 4, на Червоної Калини, 49, на Кавалерідзе, 16, на Дж. Вашингтона, 5, на Любінській, 102, на перехресті Кульпарківської та Виговського, на Науковій, 64, на Науковій, 62, на перехресті Наукової та Тролейбусної, на Володимира Великого, 22, 26а і 61 і на Підголоском, 2.

Джерело: Дивись.info


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!