На Сихові обмежать рух. Як об'їхати: схема

3500 0
Рух обмежать через роботи з ліквідації можливості виїзду автомобілей з вул. Липова Алея на вул. Стуса.
фото: www.gazeta-misto.te.ua

фото: www.gazeta-misto.te.ua

Сьогодні, 18 травня, у Львові обмежать рух транспортних засобів на перехресті вул. В. Стуса - пр. Червоної Калини - вул. Липова Алея. Обмеження руху триватиме до 22:00 22 червня, повідомляє прес-служба ЛМР.

Як повідомив керівник відділу реалізації дорожнього руху «Львівавтодору» Ігор Могила у коментарі Tvoemisto.tv, на перехресті планують ліквідувати можливість прямого виїзду автомобілей з вул. Липов Алея на вул. Стуса. Це пов’язано із обмеженою оглядовістю ділянки для водіїв та необхідністю здійснювати рух крізь трамвайні колії, де з великою швидкістю нагору рухаються трамваї.

«Оскільки трамваї везуть одночасно велику кількість людей, той транспорт, що рухається нагору, має підтримувати велику швидкість, а той, що їде вниз, не має раптвоо гальмувати. Тому можливість прямого проїзду з Липової Алеї на Стуса буде ліквідована», – сказав він.

Читайте також: То хто на головній? Як проїхати перехрестя вул. Сахарова - Вітовського. Відео

При цьому розворот на проспект Червноної Калини не зникне, його облаштують за трамвайною платформою.

«Автомобіль з Липової Алеї поверне праворуч, переїде у ліву смугу, після чого на дорозі буде облаштована невелика кишеня, де автомобілі очікуватимуть на поворот, не заважаючи машинам, що рухатимуться прямо», – додає він.

Читайте також: Українцям нагадали про обмеження руху вантажівок на дорогах у спеку

Наразі на перехресті встановлюються тимчасові дорожні знаки. Тимчасово буде облаштована можливість для розвороту перед трамвайною платформою, проте згодом розворот на постійній основі здійснюватиметься вже після платформи – так, як це було під час будівельних робіт на вул. Стуса.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!