Львів'яни просять відновити один з найбільших дитмайданчиків на Сихові

939 0
Мешканці вимагають встановити додаткові ігрові елементи, а саме гірки і тунелі.
Фото: майданчик, який раніше був на вул. Червоної калини, 62/petition.e-dem.ua

Фото: майданчик, який раніше був на вул. Червоної калини, 62/petition.e-dem.ua

Львів’янка Галина Войтович на сайті петицій до Львівської міськради просить облаштувати дитячий майданчик на вул. Червоної Калини, 62, що навпроти ТЦ «Інтерсіті». 

Мешканці вимагають встановити додаткові ігрові елементи, а саме гірки і тунелі. У петиції йдеться, що сихівчани неодноразово подавали звернення на «Гарячу лінію Львова» щодо ремонту окремих елементів. Однак працівники ЛКП «Під Зуброю» демонтували величезний майданчик для всіх вікових груп дітей, а саме три високих гірки: 1 середню гірку, 3 гірки для діток від 1 року, 3 тунелі та місток з перешкодами. Взамін встановили комплекс з 1 гіркою.

«Вимагаємо встановити додаткові елементи для всіх вікових груп або відновити попередній майданчик, адже те, що було встановлено, є нерівноцінною заміною попереднього майданчика, який демонтували. Крім того, поряд з майданчиком розмістили модульне містечко для переселенців, в якому проживає велика кількість дітей! І усім діткам, особливо в літній період, просто не вистачає місця», – зазначила Галина Войтович.

Читайте також: На Сихові пропонують облаштувати транспортний хаб. Що зміниться

Петицію зареєстрували 25 травня і за понад два тижні вона набрала 110 голосів із потрібних 500. До кінця збору підписів залишився 41 день.

Нагадаємо, що у Сихівському районі Львова планують змінити планування території біля річки Зубра. Йдеться, зокрема, про облаштування громадського простору та зони відпочинку. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!