У Львові обиратимуть «Успішного вчителя»

3336 0
Спочатку на рівні навчального закладу, а згодом конкурсна комісія визначить 100 кращих вчителів загальноосвітніх шкіл Львова, кожен з яких отримає по 25 тис. грн. винагороди.
Фото: proforientator.info, lidiagolov.blogspot.com, huffingtonpost.com

Фото: proforientator.info, lidiagolov.blogspot.com, huffingtonpost.com

Про це повідомляє ІА ZIK.

14 липня депутати Львівської міської ради на сесії затвердили програму «Успішний вчитель», згідно з якою 100 переможців отримають по 25 тис. грн винагороди. 17 серпня Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив Порядок визначення переможців у рамках реалізації даної програми на 2015-2016 роки.

Згідно цього документу, реалізація проекту відбуватиметься у два етапи. На першому відбір претендентів відбуватиметься на рівні навчального закладу, на другому – переможців обиратиме конкурсна комісія.

При підготовці матеріалів на першому етапі слід акцентувати увагу на представленні таких видів діяльності: виховання лідера та навчання учнів роботи у команді; використання сучасних методик, які сприяють високому рівню навченості учнів, організація роботи з дітьми у позаурочний та канікулярний час; генерація нових освітянських ідей, самореалізація; залучення дітей та батьків до реалізації проектів; співпраця з представниками психологічних та соціальних служб з метою якісної організації навчально-виховного процесу; активна участь у волонтерській та громадській роботі.

Прийом документів для участі у програмі відбувається щорічно до 20 вересня.

Учасниками програми можуть бути усі вчителі загальноосвітніх навчальних закладів м. Львова. Один вчитель може стати переможцем програми лише один раз впродовж одного aтестaційного періоду (5 років).

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!