У Львові оголосили конкурс на оренду 6-ти нежитлових приміщень

1942 0
Міськрада оголошує комерційний та некомерційний конкурси на оренду шести вільних нежитлових приміщень, які перебувають у комунальній власності.

На комерційний конкурс пропонують чотири об’єкти нерухомого майна: на вул. Катедральній, 2, вул. Горської, 2, вул. Окружній, 88 та на вул. Полуботка, 11 (усі перераховані приміщення знаходяться на першому поверсі).

На некомерційний конкурс пропонують два об’єкти нерухомого майна: на вул. Тобілевича, 11, вул. Драй-Хмари, 6.

Потенційні орендарі зможуть ознайомитись із пропонованими об’єктами, – інформує прес-служба міськради.

Заяви на участь в конкурсі можна подати до 17 лютого у відділ «Центр надання адміністративних послуг» та до його територіальних підрозділів (при районних адміністраціях) Адміністративно-господарського управління Львівської міськради.

Реєстрація претендентів конкурсу проходитиме в управлінні комунальної власності (площа Галицька, 15, каб. 210) 24 лютого з 11:00 до 13:00.

Конкурс відбудеться того ж дня о 14:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!