У Львові пацієнтів із пневмонією прийматиме також 8-ма лікарня

4393 0
У Львові змінили логістику прийому хворих у стаціонари, які мають діагноз «пневмонія».
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

1-ша міська клінічна лікарня ім. Князя Лева, що на вул. Ужгородській, 1, прийматиме хворих із пневмонією у стаціонарне відділення за скеруванням сімейних лікарів цього медзакладу. Всіх інших хворих із цим діагнозом скеровуватимуть у стаціонар 8-ї міської клінічної лікарні, шо на вул. Навроцького, 23. 

Читайте також: Чи готова 8-ма лікарня у Львові до прийому хворих із підозрою на коронавірус

У день госпіталізації ці медичні заклади мають забезпечити діагностику коронавірусної хвороби СOVID-19 через експрес-тести та забір матеріалу для ПЛР-діагностики усім пацієнтам з пневмонією, яких госпіталізують на стаціонарне лікування.

Як пояснили в міському управлінні охорони здоров’я, пацієнтів розміщуватимуть по одній особі в палаті до отримання результату ПЛР-діагностики.

Читайте також: Що варто знати про пневмонію. Пояснення експертів

Нагадаємо, раніше міська комісія з питань ТЕБ і НС прийняла рішення про те, що усім хворим, які мають діагноз гостре респіраторне захворювання або пневмонія, робитимуть ПЛР-тести для діагностики коронавірусу.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!