Політична реклама

У Львові побільшало охочих отримати шенгенські візи

1141 0
Попри зменшення кількості областей, які входять до львівського консульського округу, поляки видають у Львові більше віз.

Як повідомила Йоанна Васяк, консул генконсульства Польщі у Львові, з початку 2014-го видано на 10 000 шенгенських віз більше, аніж у 2013-му, пише Експрес.

"Загалом це 62 000 віз проти 42 000 за той же період минулого року. А ще 19 000 національних віз проти 21 000 у 2013 році", -зазначила Йоанна Васяк.

Співвідношення виданих віз таке: 31% з них складають національні і 69% - шенгенські.

Також зменшилась кількість відмов у видачі віз. Вона складає менше 2%.

Основною причиною відмов є фальшиві документи. Українці надалі купують їх у нечесних посередників. Однак не хочуть відкривати візу на закупи, котра не потребує жодних запрошень.

З листопада минулого року мешканці Тернопільщини й Чернівеччини отримують візи Польщі не у Львові, а в Луцьку. Натомість до львівського консульського округу входять Івано-Франківська, Закарпатська і Львівська області.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!