У Львові посилили карантинні заходи й скасували всі масові заходи

1918 0
Ввели нові обмеження на масові заходи.
Фото: i.ytimg.com

Фото: i.ytimg.com

У Львові відбулося оперативне засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС, на якому вирішили посилити карантинні заходи. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Зокрема заборонили всі масові заходи. Нагадаємо, згідно з постановою КМУ ішлося про заборону на збори у кількості понад 200 людей.

Читайте також: Рада нацбезпеки збереться на засідання щодо коронавірусу

Також комісія рекомендує магазинам з продуктами харчування і аптекам перейти на цілодобовий режим роботи. До 3 квітня призупинили роботу бібліотек, музеїв, театрів, органного залу та філармонії, Народних домів, кінотеатрів, Міського молодіжного центру, концерних залів та дитячих розважальних центрів.

Проводити дозволили лише ті зібрання до 50-ти осіб, що отримали дозвіл від міського штабу і які стосуються життєдіяльності міста. Масштабні події та презентації перенесли на наступні місяці. Готель’єрам дозволили відмовляти в заселенні клієнтам, що мають симптоми грипу та ГРВІ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!