Політична реклама

У Львові працюють 15 терміналів, у яких можна купити квиток на електротранспорт

1101 0
У Львові встановили 15 квиткових терміналів та 3 електронних табло.

Відтак  Львівелектротранс планує надалі  встановлювати  термінали і табло., інформує прес-служба Львівської міськради.

Наразі  у місті встановлено 15 терміналів з продажу квитків. Через погодні умови, 2 автомата вийшли з ладу, але вже були відремонтовані.

Принцип роботи терміналів, був дещо змінений і вдосконалений. Раніше він спочатку друкував квитанцію про оплату, а потім вже видавав квитки, люди ж у свою чергу, часто не дочекавшись квитків, брали квитанцію та йшли. Тепер автомат спочатку дає квитки, а потім вже квитанцію.

Також зміни відбулись у системі оплати, тепер термінал приймає купюри номіналом від 1 гривні,  раніше спочатку потрібно було внести 2 гривні, а потім інші купюри. Решту автомати, як і раніше, не видають, – її можна перерахувати на рахунок мобільного телефону або ж на благодійність.

Найбільше люди користуються терміналами на вулиці Сахарова, Зерновій та Коновальця. Вдень з усіх автоматів збирають близько 200 грн. Люди потрохи починають звикати до такого способу купівлі квитків. Після закінчення пілотного проекту, інвестори будуть розглядати доцільність продовження співпраці з Львівелектротрансом.

Табло складається з двох моніторів. На верхньому розміщено інформацію про маршрути, що проходять через зупинку. На нижньому табло, інформація безпосередньо про  трамваї на маршруті, кінцеві зупинки і час прибуття.

 Попередження про затримку транспортного засобу, висвітлюється червоним світлом на табло біля маршруту.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!