Політична реклама

У Львові пройде Хресна Дорога для дітей

1600 0
У середу, 9 квітня, о 16.30 год. в Митрополичій Базиліці Успіння Пресвятої Діви Марії (пл. Катедральна, 1) пройде дитяча Хресна Дорога

Цей захід мають змогу відвідати християни усіх конфесій, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Метою дитячої Хресної Дороги є провести цей день в очікуванні світлого свята Воскресіння, роздумуючи над тим, що цей день означає для кожного з нас. Діти зможуть глибше зрозуміти значення Хресної Дороги та жертви Ісуса Христа заради людства. Звісно, дитяча Хресна Дорога відрізняється від дорослої. Проте, ми спробуємо без глибинних богословських мотивів, у близький для дитячого розуміння спосіб передати життя, страсті та муки Ісуса, які Він терпів заради того, щоб своїми ранами зцілити світ. Під час цієї ходи дітей також супроводжуватимуть різні герої Хресної Дороги», - розповідає о. Іван  Ходонович, вікарій кафедрального собору.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!