Політична реклама

У Львові пройде вечір лагідної поезії

1662 0
20 грудня 2012 , 18:00 У кав’ярні «Штука» (вул. Котлярська, 8; бічна вул. Шпитальної) відбудеться імпровізований вечір лагідної поезії та зустріч із авторами поетичних збірок «На каву до Львова» і «Шоколадні вірші про кохання».

Якось вже звиклося до того, що всі подарунки дітям. А дорослим? Цього разу Видавництво Старого Лева вирішило виправити ситуацію. Отже, імпровізований Миколай (Володимир Вакуленко-К.), а також імпровізований Ангелик (Мар’яна Савка) запрошуватимуть до слова поетів та не лише.
 
Ще трохи добрих звісток. Хоч каву і книги, окрім авторських примірників, організатори не даруватимуть, але гарантують приємних виступантів і солодкі поезії. Також попереджають тих, хто на дієті: «Наша поезія – нешкідлива для організму, головне – мати чутливі вуха і чудовий смак». Збірка «На каву до Львова!» продаватиметься за ціною видавництва.
 
Серед запрошених учасників вечора:
Ганна Осадко, Мар’яна Савка, Катерина Міхаліцина, Сін Семілья, Наталя Пасічник, Надія Агафонова, Олена Галета, Ярослав Петришин, Оксана Куценко, Володимир Вакуленко-К., Лідія Стрельченко, Лілія Демидюк, Ярина Черняк, Ірина Кметь, Ігор Павлюк, Наталка Криничанка, Андрій Шадрін, Оксана Яблонська, Маріанна Задорожна, Назар Федорак, Андрій Панчишин, Наталя Трохим, Оксана Лозова, Ярина Сенчишин, Мірек Боднар, Віктор Неборак, Василь Герасим’юк, Юлія Мусаковська, Дана Рудик, Остап Сливинський, Юрій Андрухович.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!