Політична реклама

У Львові пройде всеукраїнський фестиваль фільмів і телерадіопрограм для дітей і юнацтва

1223 0
З 18 по 21 жовтня у Львові вперше відбудеться XVI Всеукраїнський фестиваль фільмів і телерадіопрограм для дітей і юнацтва «Золоте курча». Протягом чотирьох днів учасники фестивалю – представники телекомпаній з усієї України, ознайомлять гостей з понад 50-ма вибраними роботами.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

З 18 по 21 жовтня Львів стане місцем зустрічі телекомпаній з усієї України, кінематографічним центром нашої держави. Урочисте відкриття фестивалю «Золоте курча» відбудеться у п’ятницю,19 жовтня, в Італійському дворику за адресою площа Ринок, 6. Італійський дворик зустріне учасників та гостей фестивалю червоною доріжкою та творчим вечором у стиліретро-кіно і святковим фуршетом.


Повний текст на сайті Львівської міської ради:http://city-adm.lviv.ua/portal-news/culture/207054-u-lvovi-vpershe-vidbudetsia-festyval-filmiv-i-teleradioprohram-dlia-ditei-ta-iunatstva-zolote-kurcha

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!