Як у Львові ремонтують вулицю до Голосківського кладовища. Фото

3046 0
Цьогоріч на роботи виділили 10 млн гривень.
фото: пресслужба лмр

фото: пресслужба лмр

У серпні розпочали ремонт вул. Миколайчука — від вул. Пилипа Орлика до в'їзду на Голосківський цвинтар. На роботи цього року передбачали 10 млн грн — 7 млн. грн з бюджету розвитку і 3 млн коштів громадського бюджету. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

У межах ремонту вул. Миколайчука мають реконструвати інженерні мережі, облаштувати нове дорожнє покриття та прокласти тролейбусну лінію.

Читайте також: Як на Львівщині ремонтують сільські дороги. Фото

Роботи виконує підрядна організація — ПрАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління № 1».

Станом на 25 жовтня 2019 року підрядник виконав підготовчі роботи, влаштовав дорожнє полотно та асфальтобетонне покриття вулиці орієнтовною площею 4 тис. кв. м, 420 м бордюрів, облаштував інженерні мережі дощової каналізації діаметром 1200 мм довжиною 480 м. Зараз продовжують роботи з влаштування інженерних мереж та облаштування тротуарів на заасфальтованій ділянці дороги.

На час ремонтних робіт перекрито рух транспорту на вул. Миколайчука, на ділянці від вул. Миколайчука, 15а до вул. Миколайчука, 30.

Фото пресслужби ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!