У Львові розпочинають роботу літні майданчики

1154 0
Літні майданчики функціонуватимуть до 1 листопада.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

З 1 квітня у Львові розпочинається сезон літніх майданчиків. Він триватиме до 1 листопада. Наразі процес видачі дозволів на розміщення відкритих літніх майданчиків триває – щороку видають до 500 дозволів.

Джерело: Tvoemisto.tv, ЛМР

Відтак, до 1 квітня до міста звертаються власники відкритих майданчиків на отримання дозволів на розміщення. Якщо майданчик вже функціонував у минулі роки, і вже вийшов термін дії дозволу (видається терміном на 1-3 роки), то власник звертається за продовженням цього терміну.

Читайте також: Тераси Львова. Заклади, з яких видно місто згори

«Якщо майданчик вперше починає роботу, то власник спочатку звертається до нас за архітектурно-художніми вимогами, на їх основі розробляє проєкт. Якщо йдеться про розміщення у центральній частині міста, то цей проєкт погоджують ще з управлінням охорони історичного середовища, після чого знову звертаються до нас за дозволом. Ми видаємо паспорт функціонування майданчика, і вже з цим документом слід звернутися в управління комунальної власності для укладення договору оренди», – повідомили в управлінні архітектури та урбаністики ЛМР.

Як і де у Львові можна встановлювати літні майданчики читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!