У Львові шукають проекти для співфінансування в рамках «Майстерні міста»

1971 0
Команда проекту «Майстерня міста» оголосила продовження терміну прийому заявок на співфінансування заходів.
Фото: maisterniamista.org.ua

Фото: maisterniamista.org.ua

Команда проекту повідомляє про продовження конкурсу на співфінансування заходів в рамках цьогорічної «Майстерні міста» до 28 квітня.

Цього року увага буде сфокусована на комунікації, налагодженні діалогу та обміну досвідом – між активістами, фаховими середовищами та громадськими організаціями урбаністичного спрямування.

Особливістю цьогорічної Майстерні міста є те, що вперше її проводитимуть Інститут міста та Львівська міська рада під патронатом Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ), яке передає свій успішний проект муніципалітету.

Майданчик майстерні міста буде встановлено біля будинку архітектора (Порохової вежі).

«Майстерні міста» відбудеться з 3 по 19 червня 2016 року.

Як і в попередні роки, Майстерня міста підтримує низові ініціативи, громадські організації, культурні об’єднання Львова заради спільного діалогу та співпраці. Дедлайн подачі заявок — 28 квітня.

Більше інформації про умови конкурсу, вимоги до заходів та «Майстерню міста» можна отримати за посиланнями:

Довідка. Урбаністично-культурний проект «Майстерня міста» є  дієвою платформою для співпраці та спілкування громадських організацій, ініціатив, митців, ремісників, громадських активістів та міської влади впродовж ось уже п’яти років. Головна мета майданчику «Майстерні міста» — зацікавити активістів, мешканців та гостей Львова до спільного діалогу на актуальні для міста теми. Одна з цілей заходу — залучення мешканців до процесів розвитку та оновлення міста. Дана тема є надзвичайно актуальною для нашого міста, оскільки першочерговими користувачами вулиць, громадських просторів та інфраструктури є саме мешканці, які найкраще знають проблематику міста.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!