У Львові шукають взірцевих водіїв

2700 0
У Львові активісти громадської ініціативи «То-ся не зробить» ініціювали акцію, що дозволяє львів’янам оцінити роботу водіїв маршрутки. Сьогодні, 22 травня, свої наліпки із подяками отримали більше десятка львівських водіїв.

При виході з маршрутки пасажири мають можливість оцінити роботу водія, вручивши йому одну з карток подяки, на якій написані критерії оцінки: чистота в салоні, уникання розмови по телефону за кермом,  ввічливість. Такий захід, на думку організаторки акції Ольги Матвійчук, зініційований для того, аби розсіяти стереотипи про хамське поводження водіїв. «Дуже часто водій є заручником ситуації, тому ми вирішили провести акцію пасажирських симпатій аби подякувати водіям за їхню роботу. Ми вважаємо, що не варто всіх водіїв урівнювати», - каже Ольга Матвійчук.

Утім, водій маршрутки П’ясковський Роман вважає, що хорошому водію достатньо лише знати правила дорожнього руху, та з терпимістю ставитися до людей.  

Активісти роздавали у львівських маршрутках картки симпатій, тож кожен пасажир сам міг визначити найкращого водія. «Мета нашого проекту полягає в тому,аби спонукати молодь  до активних змін в суспільстві. Головними напрямками нашої роботи є зміни в транспорті та чистоті міста, сприяння конструктивному спілкуванню людей» - стверджує керівник проекту «То–ся не зробить» Дана Кушплер.

Долучитися до акцій  можуть всі бажаючі, сторінку проекту «То – ся не зробить» можна знайти у Фейсбуку

Підготувала Олександра Лейзем


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!