У Львові студентам пропонують квитки на джазовий фестиваль за півціни

1949 0
Джазовий фестиваль «Jazz Bez», що триватиме із 2 по 11 грудня, надає студентам 50% знижку на квитки.
фото: relax.com.ua

фото: relax.com.ua

Знижка для студентів є давньою традицією «Джаз Безу», адже за словами організаторів «фестиваль не тільки презентує кращі зразки світового джазу та створює міжнародні проекти, але й виховує джазові смаки у Львові».

Цього року до джазового Львова приєднаються 15 міст України та Польщі: Київ, Харків, Тернопіль, Ужгород, Луцьк, Рівне, Івано-Франківськ, Дрогобич, Краматорськ та польські Варшава, Перемишль, Люблін, Білосток, Познань, Вроцлав та лемківське село Новиця, де народився Богдан-Ігор Антонич.

Пільгові квитки продаються тільки до 20 листопада і тільки у галереї «Дзиґа» з 10:00 до 19:00. Організатори просять не забувати студентські посвідчення.

Загалом, квитки можна придбати у касі Львівської Філармонії (вул. Чайковського, 7), у галереї «Дзиґа» (вул. Вірменська,35) та на сайті www.2event.com

Повна вартість квитків на джазові концерти – від 100 до 250 грн. Довідка за тел. (032) 297-56-12

Нагадаємо, для шанувальників джазу гратимуть: потужний жіночий джазовий проект Sisters in Jazz; модерний джаз від Pol Belardi Quartet  з Люксембургу;  іспанський барабанщик Carlos López; дует басистів з Америки та України David Friesen & Andrew Arnautov Project; переможці культового фестивалю «Jazz nad Odrą» гурт Skicki-Skiuk; патріархи українського джазу Dzyga Jazz Quartet; польсько-українські проекти  Karnas-Gnydyn Quartet та Budniak/Bakovsky INTERMEDIUM QUINTET; міжнародний проект «музикантів світу» REDNAXELA; український future jazz від NEW BRAIN TRIO & Michael Balog; вроцлавські Karasiewicz Power Set та зірки світового фрі-джазу саксофоніст Ken Vandermark і перкусист Klaus Kugel, які разом із контрабасистом Марком Токарем зіграють на завершенні фестивалю «Jazz Bez».

Із повною програмою фестивалю можна ознайомитися ТУТ.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!