У Львові пройде «Run the World. Львівський напівмарафон». Як взяти участь

3175 0
Відкрито реєстрацію на участь у львівському напівмарафоні, який пройде у Львові 14 квітня 2019 року. Заплановано кілька дистанцій на вибір, спеціальні забіги для дітей, а також можливість взяти участь в благодійному забігу брендів.
фото організаторів

фото організаторів

Дистанції та маршрут «Run the World. Львівський напівмарафон»

Крім основного забігу на 21 км, передбачено також забіг на 3 та 10 кілометри. На усі дистанції можна реєструватися як усім бажаючим, так і компаніям та командам – у межах благодійного «Забігу брендів».

Корпоративний «Забіг брендів», за словами організаторів, це чудова нагода протестувати командний дух компанії на витривалість та стійкість, коли активні учасники та ідеологи здорового способу життя мають можливість інвестувати у розвиток власного корпоративного бренду та посилити соціальну відповідальність компанії як небайдужого жителя сучасного мегаполіса. Кошти, отримані за реєстрацію таких команд, будуть спрямовані на благодійність.

Карта маршруту 21 км

Як повідомив офіційний вимірювальник бігових трас Федерації легкої атлетики України Юрій Кострицький, в березні буде проведено сертифікацію усіх дистанцій бігу.

«Біг – це здоровий спосіб життя. Запрошую усіх любителів спорту брати участь у "Run the World. Львівський напівмарафон"», – говорить він.

Передбачено забіги і для дітей – на 100 і на 300 метрів.

«Усі фінішери дитячих забігів отримають медаль та мотиваційні призи. Хочемо популяризувати "Run the World. Львівський напівмарафон" як об’єднуючу ідею, коли біжить уся сім'я», – пояснюють організатори забігу.

Як взяти участь

Учасники допускаються до «Run the World. Львівський напівмарафон» за умови належної і своєчасної електронної реєстрації, що відкрита до 8 квітня 2019 року включно або до досягнення ліміту учасників.

Реєстрація на дистанцію 21 км – за посиланням. Вартість реєстрації: до 14 січня 2019 року включно – 299 грн, до 14 лютого – 349 грн, до 14 березня – 399 грн, а після 14 березня – 499 грн.

Початок реєстрації на дистанцію 10 км – з 14 січня 2019 року, на дистанцію 3 км та для дітей – з 14 березня 2019 року.

E-mail для реєстрації компаній і команди на благодійний трикілометровий «Забіг брендів» та для партнерських пропозицій: [email protected] або [email protected].

Пільги при реєстрації

Організатори забігу передбачили також можливість пільгової реєстрації для наступних категорій:

  • безкоштовна участь (для учасників бойових дій, АТО; інвалідів 1, 2, 3 груп) – з промокодом ATOFREE;
  • 50% вартості стартового внеску (для пенсіонерів: жінок віком від 57 років та чоловіків віком від 60 років) – промокод PENS50.

Про львівські забіги «Run the World»

Попередній забіг з серії «Run the World! Львівська Десятка» відбувся у Львові у вересні цього року і встановив рекорд кількості учасників. Усього на дистанцію тоді зареєструвалося 1000 бігунів. Забіг також мав благодійну складову: зібрані кошти передали на придбання хірургічного обладнання для Західноукраїнського спеціалізованого медичного центру, що спеціалізується на проведенні операцій з видалення пухлин кісток у дітей. 

«Осінній забіг "Run the World! Львівська десятка" був стартом заради здорового майбутнього. Ми щасливі, що завдяки усім, хто прийняв тоді участь, ми змогли допомогти діткам з пухлинами опорно-рухової системи. Це величезна мотивація. І ось наступна спортивна подія, котра стане справжнім випробуванням фізичних та емоційних сил! Команда нашої компанії активно тренується, аби продемонструвати результат, на котрий можна рівнятися», – говорить керівниця відділу маркетингу компанії Avalon Inc. Юлія Лебедєва.

Про благодійну складову 

За словами дитячого ортопеда-травматолога вищої категорії Західноукраїнського спеціалізованого медичного центру Олександра Щуровського, найчастіше у дітей діагностують і доброякісні, і злоякісні пухлини навколо колінного суглоба, верхньої частини стегна, верхньої частини плеча.

«Ми майже щодня проводимо операції. У Львові вперше почали робити органозберігаючі операції, навіть при дуже складних діагнозах хірурги намагаються зберегти дитині функцію ноги чи руки, тим самим, покращити її соціальну адаптацію. Ми дуже вдячні організаторам «Run the World! Львівська десятка» за те, що допомогли нам зібрати 80 тис грн на придбання необхідного хірургічного обладнання. Будьте здоровими і займайтеся спортом!», – каже він.

Організатори «Run the World. Львівський напівмарафон»

Забіг організовує інвестиційно-девелоперська компанія Avalon Inc. за підтримки Федерації легкої атлетики України, Федерації легкої атлетики Львівської області, Львівської обласної державної адміністрації та Львівської міської ради.

«"Львівська десятка", яка відбулася восени, побила усі рекорди за чисельністю учасників – 1000. Вітаю з такою успішною реєстрацією і висловлюю подяку компанії Avalon Inc., Управлінню молоді та спорту Львівської міської ради, Управлінню фізичної культури і спорту Львівської обласної державної адміністрації за організацію цього спортивного заходу у 2018 році! Ще більших нам рекордів та перемог на "Run the World. Львівському напівмарафоні" 2019» – говорить Президент Федерації легкої атлетики Львівської області Микола Мандрона.

Контакти «Run the World. Львівський напівмарафон»

Відео про забіг «Run the World! Львівська десятка», що відбувся у вересні

Партнерська публікація

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!