На вулиці Замарстинівській у Львові обвалилася частина фасаду будинку. Фото

2391 0
Унаслідок цього ніхто не постраждав.
фото: варта-1

фото: варта-1

На вулиці Замарстинівській, 76 у Львові обвалилася частина фасаду будинку. Елемент провалився через накриття захисної огорожі, який облаштували для безпеки пішоходів. Унаслідок нещасного випадку ніхто не постраждав.

До Другої світової війни була фабрика лиж та тенісних ракеток Яна Ассмана, а за радянських часів – лижна експериментальна фабрика виробничого обладнання «Укрпромдинамо». Нині тут зводять житловий квартал із будинками. Висотність будівель коливатиметься від 12 до 31 м. Відповідні містобудівні умови та обмеження ТзОВ «Авалон Стайл» погодили ще два роки тому.

Читайте також: У Львові назвали ймовірну причину обвалу в будинку на Ставропігійській

Як повідомили у коментарі Tvoemisto.tv у пресслужбі ЛМР, Шевченківська районна адміністрація вже дала свої зауваження забудовнику, зокрема закликала ретельніше ставитися до робіт та не створювати небезпеки для пішоходів поруч. Наразі на ділянці тривають підготовці роботи до будівництва.

Додамо, що згідно з даними системи Youcontrol, ТзОВ «Авалон Стайл» зареєстроване у Львові за адресою майбутнього будівництва. Його кінцевим бенефіціарним власником вказана Алла Шамова.  

Нагадаємо, у Львові в будинку на вул. Ставропігійській, 5, де стався обвал сходового майданчика з третього по другий поверх, фахівці продовжують обстежувати та забирати окремі елементи. Після цього для мешканців мають облаштувати тимчасовий вхід.

Фото: Варта-1


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!