У Львові відбудеться вісімнадцятий Фестиваль Давньої Музики. Програма

1153 0
Впродовж чотирьох фестивальних днів публіка почує п’ять неординарних концертних програм.
фото: фестиваль давньої музики у львові

фото: фестиваль давньої музики у львові

Сьогодні у Львові стартує вісімнадцятий Фестиваль Давньої Музики. Впродовж чотирьох фестивальних днів, 16-17 та 23-24 жовтня, публіка почує п’ять неординарних концертних програм. Так, відкриє фестиваль концерт, присвячений творчості Йоганна Себастьяна Баха – одного із центральних композиторів епохи бароко. Слухачі матимуть змогу почути його твори як в оригінальному звучанні так і в новому, джазовому аранжуванні.

Наступні події відбудуться вже завтра, а також за тиждень.

Коли: 17 жовтня (неділя), о 15:00

Де: Львівський органний зал

Органна музика Німеччини. Марек Топоровський (орган, Польща).

Коли: 17 жовтня (неділя), о 19:00

Де: Римо-католицький кафедральний собор

Музика Речі Посполитої. Анджей Косендяк – директор Національного форуму музики у Вроцлаві разом із Wrocław Baroque Ensemble презентують львів’янам музику часів Речі Посполитої. Виконавці співпрацюють із всесвітньо відомим музичним лейблом Naxos Records і спеціалізуються на віднайденні та виконанні музики з центральної Європи.  Родзинкою програми стануть давні музичні інструменти, звучання яких якомога краще занурить слухача в епоху Бароко. Вхід вільний.  

Коли: 23 жовтня (субота), о 15:00

Де: Дзеркальна зала Львівського національного академічного театру опри та балету ім. Соломії Крушельницької

Бароко авеню. Анна Іванюшенко зіграє на клавесині, Олеся Масник та Андрій Кушнір – скрипках, а Ірина Онишко – віолончелі.

Коли: 24 жовтня (неділя), о 19:00

Де: Римо-католицький кафедральний собор

Барокові імпресії. Завершить фестивальний марафон творчий тандем зірок історичного виконавства – Томаша Слюсарчика (барокова труба) та Даніеля Прайзнера (орган). Вхід вільний.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!